Uutiset

Kumppanuustalon valmistelupalaveri 22.2. klo 16–18

Mikkeliin suunnitteilla olevan Kumppanuustalon valmistelutilaisuus pidetään torstaina 22.2. klo 16–18 Kaupungin virastotalon lounashuoneella.

Kahvitarjoilun takia pyydämme ilmoittautumaan viimeistään ti 20.2. Linda Asikaiselle, puh. 040 129 4914, sähköposti linda.asikainen@mikkeli.fi.

Toivomme paikalle kattavaa edustusta Mikkelin alueen järjestöistä.

–  –

Kumppanuustalo on toimipiste tai tilakokonaisuus, joka mahdollistaa kuntalaislähtöisen toiminnan toteuttamisen. Kumppanuustalon kantavana ajatuksena on, että sen toiminta perustuu järjestöjen ja kaupungin asukkaiden omaan aktiivisuuteen, ja kaupunki luo tilojen muodossa edellytykset toiminnalle.

Kumppanuustalo voi merkitä toteutuessaan hyvin monenlaisia asioita – se voi mahdollistaa erilaisia tapahtumia, tarjota järjestötoimijoille yhteisen tukikohdan, luoda harjoittelupaikkoja opiskelijoille, työtilaisuuksia työttömille ja monia muita asioita. Malleja vastaavista toteutuksista on eri puolilla Suomea, mutta nyt voimme luoda Mikkeliin aivan oman toimintamallimme.

Elävä kaupunki: Tuppuralan syysohjelma

Elävä kaupunki -hanke on käynnistänyt Tuppuralassa läpi koko syksyn kestävän syysohjelman, joka sisältää eri teemoilla yhteisliikuntaa, taidetta ja askartelua sekä iltamia marraskuussa.

Tapahtumat järjestetään Kulttuurikeskus Vekkulassa (Aurakatu 7) ja ne ovat kaikille avoimia, ikärajattomia ja maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

 

EK Tuppurala syksy 2017
Syksyn 2017 ohjelma Tuppuralassa

Elävä kaupunki: Naurujoogaa Tuppuralassa 10.10.

Elävä kaupunki -hanke kutsuu mikkeliläisiä osallistumaan Naurujoogaan Kulttuurikeskus Vekkulassa (Aurakatu 7) tiistaina 10.10. klo 14–15. Tule kokeilemaan ilmaiseksi, miltä naurujooga tuntuu!

Naurujooga on Intiasta lähtöisin oleva rentouttava ja hiottava ryhmäliikuntamuoto. Erilaisten harjoitteiden avulla lisätään sosiaalisuutta, leikkimielisyyttä ja rentoutta nauraen. Tunnilla saat myös lisää tietoa naurujoogan vaikutuksista ja teemme erilaisia harjoitteita. Rentoudumme ja nauramme yhdessä.

Suosittelemme pukeutumista kiristämättömiin vaatteisiin ja ottamaan mukaan lapsenmielisen asenteen.

Ilmoittautumiset 9.10.2017 mennessä sähköpostilla tiina.holtta2@gmail.com tai soittamalla 044 781 7582. Kurssi on osallistujille maksuton.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan naurujoogaa!

Vekkula

Linkit
Tapahtuma Facebookissa