Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Essote) vuokraa entisen Anttilan tavaratalon toisen kerroksen tilat käyttöönsä. Tilat sijaitsevat Mikkelin torin laidalla ja ne ovat noin 2300 neliön suuruiset. Tiloihin on määrä perustaa ikäihmisten, vammaisten ja omaishoitoperheiden palvelujen monitoimikeskus.

Keskuksessa tulevat toimimaan vuoden 2018 alkupuolelta lähtien muun muassa vanhus- ja vammaispalvelun kotihoidon lääkäreiden, sairaanhoitajien ja palveluohjaajien vastaanottotoimintaa ja matalan kynnyksen palveluohjausta sekä muiden palvelujen lisäksi yhdistyksiä, yrityksiä ja järjestöjä.

Lue lisää: http://www.essote.fi/essote-vuokraa-anttilan-toisen-kerroksen/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s